2013. július 5., péntek

Tarot,hogy nem érjen meglepetés!

Ebben a leckében, akkor előbb-utóbb megtanulják, hogyan kell csinálni egy teljes Tarot olvasás magad. Én le egy egyszerű folyamat, amely segítségével tárja fel egy személyes kérdést. Miután a követendő eljárás, van egy fontos feladat Tarot. Ha követi a fenti lépéseket újra és újra egy bizonyos módon, akkor segít megtanulni koncentrálni a pillanatban. A részleteket a lépés nem olyan fontos: sőt, meg lehet változtatni bármelyik őket, ha akarja. A cél, hogy megőrizzék a szellem az ésszerűség.

Itt az az eljárás, az olvasó a Tarot kérdésekre: http://www.joslasonline.com

Beállítása a hangulat

Az első lépés az, hogy hozzon létre egy kedvező éghajlat. 6. lecke kínál néhány javaslatot, hogyan lehet létrehozni egy kellemes környezetben. Meg lehet próbálni ezeket a gondolatokat, ha akarod. Koncentrálj, mitől érzi magát kényelmes és biztonságos.

Ha készen áll, ül a földön vagy az asztalon, és hagyja, hogy egy kis teret előtted. Be kell tarot kártyák és a kérdésre írt egy darab papírra. Az első, a teljes érték valószínűleg kell legalább harminc-negyven perc alatt. Próbálja meg rendezni az ügyeit, hogy ne szakítsa meg. Az élmény, akkor képes lesz arra, hogy csökkentik ezt a, ha akarsz, de ez mindig jobb, hogy nem kell elsietni. http://www.lasdajovot.hu/

Kezdje a kikapcsolódásra, és tiszta az elméd. Félre aggodalmaikat és gondolataikat. (Minden megtalálható később!). koncentrálni teljesen a jelen pillanatban. Vegyünk néhány mély lélegzetet, pihenjen az összes izmokat, és úgy érzi, a béke és eltávolítják a külvilágtól. Vegyünk annyi időt, amennyire szüksége van erre a békés folyamat.

Kérdezze meg kérdését

Amikor úgy érzi, készen áll, hogy a kártyák ki a dobozból. Tartsa őket a kezében. Csukd be a szemed, és hagyja, hogy a kártya a körben az energia.

Nos, akkor a bevezetőjében, ha akarod. Néhány lehetőségek:

    ima
    igazolás
    leírása, hogy hogyan érzi magát
    egy egyszerű hello a belső vezető

Írhatsz egy mondatot mondani, egy időben, vagy meg lehet beszélni spontán. A legfontosabb, hogy beszél a szívedből.

Ezután tegye fel kérdését, vagy emlékezetből, vagy olvasni. Ügyeljen arra, hogy elmondja a kérdésére, mint amit írt. A kártyák választott gyakran kifejezetten pontos megfogalmazása a kérdést.

Csoszogó levelek

Nyisd ki a szemed, és indítsa el a csoszogó kártyákat. Fontos, hogy shuffle a kártyákat.

Számos módja van, hogy shuffle a kártyákat. Mindegyik módszernek megvannak a maga előnye és hátránya. Választani azt, amelyik a legkényelmesebb az Ön számára. Egyes módszerek, mint például a kártyák egyenes és néhány fejjel. Ha ez az első olvasat során, ne aggódj fordított kártyákat. Mi fogja magyarázni részletesen leckében 17.

Koncentrálj a kérdésre, és keverjük meg. Hangsúlyozzák a teljes szándék, és nem a részleteket.

Vágás a kártya

Amikor úgy érzed, hogy elég anakatefsei, megáll, és tegye a lapokat zárt előre. Vágd ki a kártyákat, az alábbiak szerint:

    Catch a bizonyos számú a halom.
    Hagyja, hogy a kisebb halom balra.
    Fogj egy része a második oszlop, és helyezze el balra.
    Csatlakozz a kártyákat egy halom semmilyen módon.

Sokkal jobb, hogy összefogja a kártyák egy gyors mozdulattal. Ne próbálja meg kitalálni, melyik halom hol legyen. Csak hagyd, hogy a kezét mozgatni saját magát. A vágás a kártyák egy fontos lépés, hogy befejező végét a szervezet a kártyákat. Miután csatlakozik a kártyákat, a szokásos olvasás stabil, és az egyetlen dolog maradt, hogy felfedez kártya, és mit mutatják.

Kiválasztása Card

Kövesse a lépéseket, hogy elterjedt választott. Ha ez az első olvasat során, használja a kelta kereszt.

    Vedd fel a kártyát, és tartsa őket a kezében.
    A másik kezével fordítsa az első kártya úgy, mint az oldalon egy könyv.
    Helyezze a kártyát 1-es pozícióban.
    (A szám megfelel a megrendelés.)
    Kapcsolja be a második kártyát, és helyezze a 2. pozícióban.
    Folytatódik egészen addig, amíg a Pick, és az összes kártyát.
    Vegye ki a kártyát, hogy nem fogja használni.

Ismerje kártyák

Ügyeljen arra, hogy a reakciók minden kártyát terjedését. Kezdetben akkor nem tudja, vagy nem fog emlékezni a szokásos értelme a kártya. A gondolatok és érzések alapján kell elsősorban a képek. Tehát gyakorlatilag, a reakciók válik tájékozott, de kiszámíthatóbb. Próbálja tartani néhány eredeti nyílások, amennyire csak lehetséges. Ügyeljen arra, hogy minden olyan választ, hogy úgy tűnik, vagy szokatlan a helyén.

Amikor az összes kártya nyitott, hogy egy kis időt, hogy válaszoljon nekik az egész. Van egy általános benyomás? Van új reakciókat? Megjegyzés: néhány gondolat, ha akarod. Ne aggódj, ha nem emlékszik rá minden. Mint álmok, akkor emlékezni fog a legfontosabb. Próbálj meg nem túl fogott fel a jegyzeteket, mert tönkreteheti az áramlás az olvasás. Csak azt, hogy elfog néhány ötletet gyorsan.

Elemzése kártyák

Az elején, használja a jegyzetek az értelmezések segítségét. Később, akkor nézd meg a kártyát a saját, de akkor is talál ebben a részben hasznos. (Tudom használni őket magam valahol!)

Kezdje pozíció az 1. és folytassa a következő pozíciókat. Íme a lépések azt javaslom:

    Keresse meg a kártyát a jegyzeteket.
    Olvassa el az összes kulcsszavak és intézkedéseket.
    Egyéb intézkedések, amelyek azt mondod: "Igen, ez tényleg illik!" Ne habozz, ha az intézkedések tűnnek kevésbé kellemes. Bízz a reakciók, és hozza meg döntését, amikor láttam a papírokat. Írd le minden gondolatot vagy "lényegtelen" érzések, hogy jöhetnek szóba.

Ha figyelembe veszi az egyes kártya keresése kapcsolatok között. Alkalmazzák az értelmezést. (Ezek szerepelnek óra 11-18.)

Létrehozása History

Egy bizonyos ponton, akkor az összes értelmezések össze. Hívom ezt a folyamatot ami a történetet. (Lásd a 18. leckében.) A történet segít megérteni a helyzetet, és kapsz irányban a jövőben - amit mindannyian keresünk.

Azt javasoljuk, hogy hozza létre a történetet spontán. Most olvastam a kártyát, ne folytassa a részletesebb megközelítést. Ez már nem megfelelő. A történet lesz hiteles, ha felmerül szabadon rajtad keresztül. Amikor úgy érzi, készen áll, csak leírni a történetet, mondván, bármi eszedbe jut. A jegyzetek van, hogy segítsen, de nem rájuk koncentrálni is.

Azt javasoljuk, hogy elmondja a történetet hangosan. Az írás nagyon lassú, és a gondolatok és ötletek is nagyon világos. A történet hozza erő és a hatalom, mint a beszéd. Ha elkezdi, és hiányzik az öböl a gondolat, nem is beszélve. Csak ne egy kicsit, és kezdje újra.

Írás összefoglaló kimutatásban

A történet ér véget, amikor a szavakat lelassított, és megállt a természetben. A következő lépés az, hogy felfedezzék a fő témája a történet. Mi a lényege a vezetés? Kérdezd meg magadtól ezeket a kérdéseket:

    Mi a probléma vagy konfliktus?
    Mi a szerepe?
    Mit jelent a belső útmutató, hogy megértsem?
    Mi a várt eredményt?
    Hogyan érzem magam miatta?
    Úgy érzem, ajánlások a fellépés?

Mit tehetünk, hogy testre a választ a kérdésre. Olvasás előtt, akkor meg a kérdés, hogy van értelme az Ön számára. A belső a vezető válaszolt, és most szeretné rögzíteni, hogy minden bölcsesség olyan formában, hogy vissza tudunk emlékezni. Próbálja meg, hogy összefoglalja a történetet egy-két mondatot. Koncentrálj az üzenet a kártyákat, és nem a mechanika a tolmácsolás.

Teljesítés

A fő esemény vége, de mint minden szertartás, van néhány utolsó lépés, hogy véget az olvasás, és hagyja a kártya készen áll a legközelebb.

Ha még nem tette meg, írja a kártyák kiválasztott, és a pozíciójukat. Nem könnyű elfelejteni. Ezután a tiszta dobás megszabadulni minden nyomát az energia mintákat a jelen olvasás. Ez jut eszembe a törlés betűk a homokban egy kefével vagy kézzel. Élvezheti ezt a technikát, de minden csoszogó csinálni. Ellenőrizze, hogy a levelek zárt és taszít. Megáll, amikor úgy érzed, hogy shuffle elég, és az összes kártya egymáshoz. A Tarot most már készen áll a következő olvasó maga.

Segítségével, amit tanultál

A helyes olvasás véget ért, de a belső munka csak most kezdődik. A cél az, hogy integrálja mit tanultál az életben valamilyen módon. Ha nem, a tarot gyakorlat marad szép játék, hogy nem kell a hatalom, hogy segítsen.

Döntse el, egy vagy több műveletet, amit megtehetsz, hogy iránymutatásokat az Ön munkáját. Javíthatja, mit csinálsz most, vagy, hogy néhány változtatást, hogy a radikális vagy kisebb. Egyedi intézkedések általában sokkal hasznosabb, mint homályos terveket.

Ahogy a napok telnek, úgy olvasni, és hogyan látod az életed. Kérdezd meg magadtól ezeket a kérdéseket:

    Mennyire volt fontos a sztori?
    Milyen jó volt nekem útmutatást?
    Lemaradtam valami nyomot?
    Mondtam, hogy egy akció, és ha igen, mi történt?
    Nem valami váratlan történt?
    Mindennapi én mért van valami hozzá?

Lehet, hogy a kísértés, hogy nem egy másik olvasó, de ez valószínűleg a legjobb, hogy várjon, amíg jelentős változások vannak a helyzetet. Tegyük fel, hogy az első olvasat során Önnek szüksége mindent, amit tudniuk kell. Ha zavarba néhány elemet, az első olvasat során Önnek több tudást. Ha lebontja, találja magát közelebb a dolog bökkenője.
Fontos tudni, hogy itt megbízható jóslás elérhető mindenki számára: http://joslasonline.com/

Használatával, amit tanult egy olvasó talán a legfontosabb lépés a legnehezebb.
kártya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése