2013. július 1., hétfő

A Tarot kártya a jövőbe mutat!

A Tarot egy ősi formája a jóslás: bár nem lehet, hogy a pontos történelmi utalás a születési, amely a kényelem vezethető vissza, hogy a középkorban, akkor könnyű, hogy bizonyítékot találjanak a használatuk, mivel az idő az ókori Egyiptom.


Nem véletlen, hogy a funkcionális használata az eszköz rendkívül közel áll más ősi formákat előrelátás, mint Iching, amelyeknek végső célja nem csupán a tények ismeretében jön össze, de az érés a tanácsadó és az eredmény a személyes bölcsesség.
Forduljon tarot
Ez a Tarot olvasás hűen emlékeztet az eljárás az ókori egyiptomiak és engesztelő képletek, adunk egy kis választ írt de szabadon értelmezni a különböző oldalait. Az elemek szállított sok és jól dokumentált, azt lehet mondani, hogy ez egy igazi Reading a kártyákat online, 9 pakli kártya a Minor Arcana és ugyanaz a Major Arcana, szoros kapcsolatban a Karma, mely helyettesíti a fizikai jelenlét.
Vannak hét lapot, négy állnak a Minor Arcana (56 kártya), és három a Major Arcana (22. lap).
A Minor Arcana kártyák egy külső kört, és jelölje meg az életút vagy a projekt, vagy egy adott helyzetben.
Az első Minor Arcana igaza van, és jelzi a kezdetét egy adott helyzet, a projekt lehet a szimpátia, a munka vagy a fiatalok.
A második alján, a kifejezés azt az igényt lehet a vége egy kapcsolat, a projekt, a munka vagy idős kor és a fizikai összeomlás.
A harmadik az, hogy a jobb és jelzi, hogy a visszaesés, vagy középkorú.
A negyedik, a felső középső és jelzi a maximális kívánságát, lehet az első kapcsolatfelvétel, a munka közepén tevékenység, a maximum egy romantikus kapcsolat, vagy kora lightheartedness.
A Major Arcana három és jelzi a tényeket, amelyek befolyásolták a múlt, a jelen és az okok, amelyek befolyásolják az okok a belátható jövőben, azt meghatározó. Ez az időintervallum utalhat az élettartamot, hanem egy rövid, vagy akár nagyon rövid esemény.

Láthatjuk négy Oracles, hogyan kell értelmezni a kártyák a Corse Élet, a szeretet, a pénz és az ügyek, tanácsok, hogy nyomtassa ki őket, és tartsa őket óvatosan a legrégebbi könyv, amit a saját, esetleg a régi tankönyvek, ez lesz jó előjel a jövőre nézve, ha az eredmények nem kielégítőek, (Kinyomtatni az Oracle).
kérdezés a jövő kezd terjedni Olaszországban 1700 óta, és, mint a tudósok azt mondják, nem csak egy módja, hogy megpróbálja megjósolni jövőbeli eseményeket, hanem egy eszköz, amellyel kezelni a személyes hibákat, erősségeit, sötét oldala és a minőség hogy nem veszik észre, vagy amelyhez elhagyjuk kis tudatosság: olvasás a 78 Major Arcana (vagy pengék) látjuk magunkban, elsősorban azért, mert konkretizálják remények és félelmek olyan kép, amit most kénytelen csinálni számlák, jobb vagy rosszabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése