2013. július 5., péntek

Olvass a kártyákból!

Tart készség és sok-sok gyakorlat, hogy nem Tarot olvasmányok. Azonban a megfelelő eljárásokat, Tarot olvasás egyaránt lehet tanulságos és szórakoztató. Sok tarot olvasó, és még keresni egy jelentős összeget olvasás tarot kártyák mások számára. Megfelelő kutatás a művészet Tarot olvasás, akkor lesz képes megérteni az elvek mögött, és lesz egy jobb tarot olvasó a folyamatban.

Ismerje meg, hogyan kell értelmezni a levelek egyik fő készségeket, hogy meg kell tanulni, hogy legyen egy jó tarot olvasó. Sok sikert tarot kártya olvasók értelmezik kártyákat a személyes szövetségek és mély megértése a tarot kártyák. Tarot kártya olvasó kiemelkedő általában nem annak alapján, amit tanulnak a könyvek? Ehelyett értelmezni a kártyák a személyes tapasztalat és a korreláció a lapjait. Ez évekbe telik, hogy megértsék a különböző jelentése a Tarot és a szimbolizmus. Ha komoly, elhivatottság és türelem kell legyen jártas a művészet Tarot olvasás.

A szépség a Tarot olvasás a rejtélyt, és értelmezése a tarot kártya jelentése szinte misztikus erő mögött, amit sok ember számára érdekes. Bár lehet csinálni tarot kártya olvasmányok bárhol, az egyik legfontosabb tényező a sikeres tapasztalatokat megállapítja a megfelelő penny a hely, ahol vannak olvasás. Megteheti ezt könnyen égő füstölő, hozott néhány környezeti zene béke és a gyertyagyújtás. Egy pakli Tarot, egy toll és egy notebook számítógépet, akkor majd szenteli magát, hogy együtt dolgozhassunk a tarot.

Vegye ki magát a gond a világ. Megteheti ezt azáltal, hogy mély lélegzetet az orron keresztül, kilégzés a szájon keresztül. Miután meglazította, shuffle a kártyákat lassan és megfontoltan. Míg csoszogó a kártyákat, vegye figyelembe minden uralkodó érzelmek, hogy érzi magát. Úgy érzi, neheztelés, szerelem? Odafigyelés az érzéseiről, miközben a csoszogás tarot kártyák kulcs a sikerhez olvasás.

Miután csoszogó a kártyákat, válassza ki a kártyát, és tegye az asztalra. Koncentrálj a kártyát, és a kártya egyedül időre van szüksége, hogy fontolja meg az üzenetet. Írja be a kártyát a notebook, majd válaszoljon a következő kérdésekre.

-A kártya próbál mondani egy történetet, s ha igen, milyen történet a kártya mond?
-Mennyire fontos neked ezt a történetet?
-Mik az érzelmek, hogy ez a történet, hogy érzed magad?
-Mi korábban nem emlékeztet valami a múltban?
-Kik az érintettek ebben a történetben?
-Mi a számviteli levelek?
-Mi az élet tanulságait a kártya?

Miután választ minden kérdésre, formálja az üzenetet a kártya egészét. Határozza meg a lehetséges forgatókönyveket, hogy a kártyák jelentik, és válassza ki az egyik, hogy a legnagyobb hatással az érzelmek. Az is nagyon jó, hogy konzultáljon a Tarot könyvet hogy erősítse meg vagy támogassa a értelmezéseket. Ez nem csak a bizalmat teremt, gyakran ez lehet dobni vezetett a szimbolizmus a kártyák és a történelem.

Ehhez a többi tarot kártyák. A Tarot pakli 78 kártyát, és ezt a gyakorlatot az egyes kártyák hatékony módja annak, hogy tanulni tarot. Ezzel ez a képesség, meg tudod csinálni Tarot mért a barátok, a család és irodai asszisztensek a szórakozás és a tájékozódás. Ha úgy találja, hogy van egy különleges képesség, a Tarot olvasás, még meg lehet tanulni, hogyan kell keresni jövedelem belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése