2013. július 23., kedd

Jövő és ami mögötte van!



Egyértelmű iránymutatásokat a hossza és színe szálfelfüggesztési az inga nem. Általában azonban, a hossza van kiválasztva között 7-30 cm a szál anyaga - selyem, gyapjú, pamut, néha még polimerek fém lánc használni. Úgy tartják, hogy az anyag és a szuszpenzió nem kritikus. Nyilvánvaló, hogy a fő követelmény a - lágy, elasztikus, a legmagasabb a rendszer érzékenysége. Az összes súlya a nehezék még jellemzőbben körülbelül 5-50 g Mivel úgy véljük, hogy a munka az inga (valamint a szőlő, az úton!) Áramlások folyamatos vizuális ellenőrzését (pozíció, irány, amplitúdóját, stb), A cérna színe és lefolyó is lényeges eleme.


Információs képes hajtókar valóban óriási. Ismeretes, hogy 1799-ben Európában, van egy értesítést alkalmazásáról szóló az inga ... megjósolni a jövőt! 1934-ben, az újság "Tribune de Genève" írt az eltűnt fiú, aki végzett a sas. Az újság beszámolt arról, hogy egy inga a térképen, ahol a gyermek már azonosították, és megtalálta! ... Szerepe és helyzete tartozékok


Azt is megfigyelték, hogy ezek a hatások jelentkeznek, hogy "munka" csak addig, amíg keret, fonott vagy hevedert kell nézni, operátor. Ugyanakkor az, hogy fordítson figyelmet arra, hogy a gondos és kell folyton, annak érdekében, hogy összpontosítson. Kritikus a rendszer a tükrök vagy egy üveg víz


Ahhoz, hogy egy kutató, érdekes következtetéseket felhívta a figyelmet arra a tényre, hogy a gyűjtemény tárgyak MAN - tartozékok - KÖRNYEZET tűnik széles körben alkalmazott zárt visszacsatolási rendszer, ahol a lánc, és magában foglalja az oktatás anyagi (test, tárgy, test ), hagyományosan nevezik tartozék használni, hogy jelentősen növeli a lehetőséget, hogy információt arról a személyről.


Ne feledje, hogy a fenti esetekben, a visszacsatolási rendszer segítségével izoláltuk szem - vizuális ellenőrzést a helyzet vagy tartozék (bár más csatornákon, és a visszacsatolás).


Ezért érdekes lenne kísérletezni a rúd, inga vagy keret, mint a helyzet (állapot mozgás) vezérli az üzemeltető, nem közvetlenül, hanem a tükör. Ebben az esetben, a visszacsatoló törött, amely úgy tűnik, hogy lezárja egy ideig, hogy meghatározzák milyen hatással van a korábban végrehajtott üzemben automatikusan elérni, hogyan lehet megtudni mi lesz a jövőben?


Miért hagyja, hogy az összes tartozék, minden támogató anyagi tárgyak élő vagy holt, használt információk átvételéért, csak azért, mert lehet hatékonyan alkalmazni, és szerepelnek a külső visszacsatolást rendszer MAN ilyen eljárások - Tartozékok - környezetben? Ismeretes, hogy a jelenléte visszacsatolás gyökeresen megváltoztatja a tulajdonságait (lehetséges) rendszer, amelyben alkalmazzák.


Így ismert, hogy egy acél mag, amelyen van tekercselve egy rézdrót ellátására elektromos áram a tekercs egy mágnes. Csatlakoztat a mobil része a core (horgony) zárt érintkező a kanyargós áramkör zárt elektromechanikus rendszer visszajelzést kapunk. Ez a rendszer talál alkalmazás elektrozvonkah DC. Közvetlenül azután, hogy a hatalom mag mágneses, vonzza yakorek a mechanikus mozgást, amely elvezet a veszteség a kapcsolatot, és ... megszüntetve a kínálat az elektromos áram a mágnes. A mágneses mező eltűnik, yakorek eltűnik, a kapcsolat zárt, hogy a hatalom, és ez történik, amíg nem hívja le az ujját a gombot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése