2013. július 22., hétfő

Éld az Életed!

Különösen egy olyan jelenség, amit részletesen tanulmányozta, az a képesség, hogy érzékelni vizuális tárgyak a parttól több ezer kilométerre a tárgy (ezt hívják csak annak a személynek kellene szüntetni a "cél" ). Kontrollált laboratóriumi kísérletek során végzett ötven akik információkat távoli objektumok fejleszteni, hogy képes legyen pontosan leírja, gyakran látják őket nagy részletességgel, topográfiai és a műszaki lehetőségek a lehetőséget - épületek, utak, laboratóriumi eszközök, stb .. .. "" ... a felszállás lenne egy példa illusztrálja kísérleteink arra utal, hogy az egyik első kísérlet. Amint nyilvánvalóvá válnak az alábbi ismertetés, ebben a példában - nem a "legjobb, vagy a legjobb", de csak egy példa a képesség, hogy szintet lehet elérni, és hogy a mi kísérletekben normális volt.

Három ember vett részt a kísérletben a megfigyelés nagyon távoli objektumok, amelyeket a Costa Rica. Valamennyi tantárgy kijelentette, hogy kártya nem verték. A kísérletben Dr. Puthoff, kombinálva az üzletet a szórakozással, tíz nappal egy utat Costa Rica. Ez volt az összes információt, amit ismert, hogy a témák az útvonal az útját. Értelmében az a kísérlet volt Puthoff részletes naplót (a rekordot a meglátogatott helyekről és osztály), és minden nap, hogy a 13430 rpm Pacific Time, hogy a képek, és a tárgyak is, hogy "lássa" a hely, egy hétig volt orvos. Előtt visszatérő utazó három személy kapott összesen 12 a leírás egyik vagy másik ezekben a napokban, az egyik az alanyok ismertetik az hat, a másik 5-3 - egy.

A téma, amely csak adott leírás kíséretében fényképek. Bár a Costa Rica - egy hegyvidéki ország, a tárgy hirtelen "látta" egy utas az óceánon. Nélkül nem némi tétovázás, írta le repülőtér (sőt, jobb), a homokos parton, és a leszállási hely mellett óceán. Csinált egy rajzot, amely a terminál épülete képen. Magyarázza, hogy ez csak. Az utas nem nappal előre, hogy az egyik offshore szigetek tervet. A munkamenet egybeesett a pillanat, amikor leszállt a gépe a kis repülőtéren a sziget, amit leírt az alanyok, aki távol a parttól 4000 km. Az egyetlen különbség az volt, hogy az épület a repülőtér, az ábrán a teszt hasonló volt az összeszerelés fém istállót, míg valóban volt egy téglalap alakú.

Ez a példa azért érdekes, mert jól mutatja egy fontos jellemzője ismételten megfigyelhető Kísérleteink: ellentétben a lehetséges elvárásokat, leírások, hogy az alanyok nem feltétlenül vonatkoznak a szokásos logika (vagyis nemcsak ésszerű "megbízható" játszani), és fordítva, gyakran elveszett az ellenkező irányba, még a saját elvárásainak. "

Nem baj az olvasót nehézkes idézetek: Azt akartam, hogy a természete és súlyossága a legutóbbi kísérletek jó egyezést mutat a nyilatkozat Kaldouna és a részleteket a fenti megfigyelések azt mutatják, béke Tilsit. Végül is, a lány megkérdezte testvére az egyik kísérő, aki abban az időben távol otthonról, persze, hogy az, ahol van egy találkozó a két extravagáns császár, azaz az egyetlen, aki a Gadahn lány "nulla" az ő a vágy, hogy messze volt, hogy mi történik. Ne feledje, hogy itt Paracelsus beszélt az emberi képesség, amely lehetővé teszi számára, hogy a több ezer mérföldre a barátok, és milyen körülmények között vannak elhelyezve Töltse analógia az üzenet az amerikai tudósok! Nem ilyen személy szolgált az "ismeretség" Yurlova az ő jövőbeli menyasszonyt Anton Markovic Gomuletsky? Végtére is, az eredmény csak akkor érhető belül az élet a föld Gomuletskogo rögtön mondta Yurlov? ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése