2013. július 21., vasárnap

Előrelátó jövő!

By the way, egyes szerzők hajlamosak azt hinni, megfigyelhető a hasonló helyzetben objektíven létező képeket. Branch, könyvében "vooorazhennya szerepet a fejlesztés a természettudományok" (Tyndall D. Vyatka, 1873) szerint: "Vannak olyan technikák, az úgynevezett kryastallomantii az emberek úgy egy kristály vagy üveg geometriai test, van neuronok az alsó teljesen spontán hallucinációk így. lehet a kapott képet egy üvegtál meglepően pontos és igaz. Pierre Janet rámutat, hogy néha "néz", távolodik a labdát, akkor is, és egy nagyító. után visszatért, nem találta a régi kép, amely tekinthető egy nagyító. kibontakozó kép előttük szélesebb és schire, a részletek egyre élesebb lenne ... Nekem van egy ilyen ember, aki ezeket a véleményeket is le a labdát figyelhető meg, és tedd őket egy papírra, és ceruza rajzolt egy képet a hallucináció. "

Amennyiben ragaszkodik a vallomása Janet, a kép objektív jellegű, mert lehetséges, hogy egy nagyító, hogy adott a szokásos hatást, csökkentve az esélyt a kép részlet miatt a fénytörési a fénysugarakat egyes részein képeket, amelyek kell használni. a testen kívül a néző Ha jött a retina a megfigyelő, a nagyítók valószínűleg lehetetlen ... Története kiegészítők nyúlik vissza több ezer év. 1949-ben, a lábánál az Atlasz-hegységben a falon egy barlang rajz egy férfit találtak az úgynevezett mágikus rúd (más néven - "vezényletével James vodoiskatelskaya rudoiskatelskaya vagy szőlő). Úgy tartják, hogy ez legalább nyolc évezreden! idő beállítása tanulmányozása után a festéket használnak a nyomtatáshoz.

Sok leírást az alkalmazás pálca korában a fáraók. A kínaiak tulajdonában Plutarkhosz írta ezt a módszert a 2200 évvel ie használata a rúd. Jönnek millennium, és jelentős változást megértéséhez, hogy mi történik, ha a varázspálca nem. Lehetett mutatni, hogy a hatékonysága a szőlő függ a frissesség a fa rúd - fokozatosan usyhaya, szőlő elveszíti küldetést tulajdonságait. Később ki lett cserélve egy fém drót, és ez a változás (gyakran egy nagyon bonyolult forma), a készülék széles körben elterjedt biolocation tanulmányok és kutatások címmel "biolokatsisnnaya keretben."

Egyébként, meg kell jegyezni, hogy a szőlő használták a középkorban, nem csak a megtalálása érc, és az ivóvízbázisok. Számos lenyűgöző példája annak használata a vizsgálat bűncselekmények. A 1692 nyarán a Lyon megölték és kirabolták a tulajdonos a borászat a feleségével. A jelenet a bűncselekmény a fejsze - gyilkos fegyver. Más számok találtak. Az egyik szomszéd látta, hogy a rendőrség megölt egy farmer Jacques Aymar, ismert, hogy képes megtalálni a segítségével a szőlő, hogy felfedje. Lopás és csalás kincs

Úgynevezett Lyon Jacques Aymar azonnal rámutatott, az a hely, ahol a holttesteket találtak, és ezután pénztár, kiment, és elment, ahogyan azt a sáv jobb partján, a Rhone. Után megy egyik ház, amelyhez Aymar mondta bűnözők három, bementek a házba, leült az asztalhoz, és bort ittak.

Még egy palackot, amelyből ittak. A bíró, aki EMARA kíséretében szolgálat volt a dilemma, és nem tudta, hogy bízik az üzeneteket varázsvesszősök. Úgy döntöttünk, hogy egy kísérletet vizsgáló kertben temették el a csatabárdot, amellyel a gyilkosságot elkövették, és még néhány más, mint ő. Aimard foglalkozik ezzel a problémával, és a gyilkos fegyver!

Miután tovább a bankok a Rhone, aki rámutatott, a hely, ahol a bűnözők került a hajóra. Ezután Aimard megtalálható minden olyan helyre, ahol a gyilkos kiment a partra, meghatározza a szállodák és az ágy aludtak. Talált egy helyet, ahol a bűnözők is két csoportra oszthatók, és úgy döntött, az irányt, ahol a reakció a szőlő volt a legmagasabb. A város Beaucaire, aki rámutatott, hogy a városi börtönben, és 15 foglyot, aki púpos, akit, mint kiderült, csak egy órával ezelőtt! Púpos, bevallotta a gyilkosságot, küldték Lyon, és az üldözés folytatódott. De volt, hogy hagyja abba, mert az üldözők nem engedték, hogy szúró, a bűnözők nem zavarja. Border a királyság

És más ismert információ "eszköz" olyan egyszerű, mint azt szőlő. Ő gyakran nevezik az "inga-kutató", csak "inga", és rendelt neki a munkája a tudósok mozaikszó BAM - .. A biológiailag aktív girland több jele az ókori Rómában használt Augur volt egy kanyarban az kéz a közepén a kör, melynek szélei kerültek az ábécé. Egy kérdésre válaszolva, az inga ingadozás jelzi az, hogy a betűk írása értelmes választ. Annak valótlan állítása, hogy az egyik a római császárok, Így megtanulják a nevét, aki valószínű utódja, gyors volt, hogy az ő életét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése