2013. június 27., csütörtök

A legjobb tanács, a mindennapi élet
Kezdőlap Cikkek Nyelvek
Paranormal


A kategóriában a paranormális, mindent megtudhat a horoszkóp, ami azt jelenti, az álmod, amit a számok azt mondják rólad, mennyire fontos a gyöngy, a jelentését a tarot kártyák, kártyák tarot olvasás, tarot szerelem ...


Jóslás kártya
Az emberiség történetében térképek szerepet játszott: az a jövő kifürkészésére, játszani sok játékot, és egyre vesztes tulajdon jött ki harc, veszteség a becsület és a jó hírnév.


Az emberiség történetében térképek szerepet játszott: az a jövő kifürkészésére, játszani sok játékot, és egyre vesztes tulajdon jött ki harc, veszteség a becsület és a jó hírnév. A varázslók által használt sok kártya jóslás és változatos, és velük együtt - úgy gondolták -, akkor meg a sorsa egy személy, és meghatározza a jövőbeli eseményeket. A pakli 52 lapot, hogy szimbolizálja a hetek számát évente 13 kártya minden szín 13 holdhónap egy év, négy szín szimbolizálja a négy égtáj, a négy elem, négy évszak, négy égtáj, a négy sarkából a templom. .. A jelek a térképen jelentik a szimbólumok az élet: a listán (PIK) - kozmikus élet fája, a szív (szív), - a központ az élet és a világ gyémánt (gyémánt) - a női elv, lóhere (klubok) - férfi elv. Vasárnaponként nem ajánlott kártya játékok, és azok számára, akik nem tartják ezeket az ajánlásokat, úgy vélik, hogy ítélve életet kártyát minden héten. Játékos, aki a veres fonál a karján, a szívverés a pletykák, hogy a jegyek megfizethető, mégis tarot kapott csapattársai. Sleep Airline - megelőzve a szórakozás, kártyák - kártya elégedetlenség játékpénz - a pénzügyi veszteség, hogy a Card Player egy álomban, rosszindulatú pletykák. Jóslás KARTOMANCIJA kártya lehetővé teszi, hogy előre tudják a jövőbeli eseményeket. A legegyszerűbb módszer, hogy választ egy kérdésre - ha a vágy, hogy tudja, jóslás kártyával vagy nem? - Egy pakli 52 lapot, de csak két betű - "Hearts Spades kilences és tízes - kapott prófétai értelemben. Az első az úgynevezett -" A térkép a vágy ", a másik - a csalódás térképet!" Egy ember, aki meg akarja tudni a választ a kérdésre vegyes, koncentrálni egy adott tarot jóslás vágy, akkor közlik kartomantu, amely osztja a térképeket. Keverés után is, így kartomantu vágások és kezdje el megosztani. Ha lapokat a "térképek vágy", mielőtt "Maps csalódás, a vágy teljesül, és fordítva.